Spreker Pitstop

 

De Spreker Pitstop:

Een compleet nieuw initiatief naar aanleiding van de letterlijk honderden gesprek- en coaching verzoeken van collega sprekers en trainers. Al vele jaren krijg ik min of meer dezelfde vragen op me af gevuurd, “Hoe krijg ik ook van die grote volle zalen?”, “Hoe kom ik ook in het voorprogramma van de grote goeroes van de wereld?” of een van de meest gehoorde “Ik wil ook in de spreker stal van Denk Producties! Kan jij me daarbij helpen?”. Tot nu toe probeert mijn assistente Sylvia Fiers deze verzoeken als korte bel dates in mijn reistijd te proppen maar vanaf nu ga ik het anders en veel persoonlijker aanpakken.

Vier uur lang laat ik me volledig het hemd van het lijf vragen en zal ik alles wat weet delen om jullie carrières als trainer of public speaker te helpen boosten. De enige voorwaarde voor deelname is dat je in theorie al een Verbale Meester bent! Dat betekent dat je het boek goed gelezen moet hebben of reeds door mij moet zijn getraind bij ‘Spreken met IMPACT’ of ‘Verbaal Meesterschap’ bij Denk Producties.

Een simpel dagdeeltje pure ‘IK SPREEK’ tijd

Wat staat er op het programma?

In de Spreker Pitstop ga je een ochtend lang lekker samen sparren met Remco over al het moois dat Verbaal Meesterschap kan betekenen in jouw (zakelijk) leven. Deze pitstop is voor iedereen die al een training 'Spreken met IMPACT' of 'Verbaal Meesterschap' heeft gevolgd, het boek 'Verbaal Meesterschap heeft gelezen hebben of reeds (ruime) ervaring hebben op het gebied van trainen en presenteren.

08.30 uur - Ontvangst
09.00 uur - Start programma 
12.00 uur - Einde programma

Deelnameprijs € 99,00 excl. BTW. 

 

Jouw verbale meester,

Waarschuwing: niet geschikt voor: mietjes, zwakbegaafde inert-comateuze medewerkers, obstinate OR-leden en overgevoelige religieuze fanatiekelingen. Voor wie dan wel? Voor managers en medewerkers die de ambitie én de lef hebben om een verandering te realiseren in de manier waarop zij zichzelf of een team leiden.

Veel gestelde vragen

Kijk onder het kopje ‘Wat staat er op het programma?’ voor de exacte start- en eindtijd van de training. Ben je wat eerder dan is dat geen probleem. Bij Hotel HUP in Mierlo drink je een kop koffie of verricht je wat werk met behulp van de razendsnelle Wifi.

De meeste trainingen vinden plaats bij Hotel HUP, maar check je ticket of dit ook bij jouw training het geval is!

Hotel HUP
Arkweg 3-17
5731PD MIERLO

Hier meld je je bij de receptie waarna je wordt doorverwezen naar de betreffende zaal.

Zowel bij hotel HUP in Mierlo als bij Hotel Restaurant BAL in Echteld kan je gratis parkeren op eigen terrein.

De Spreker Pitstop is een ochtendsessie en begint om 9.00 uur en eindigt om 12.00 uur.

De Spreker Pitstop is in het leven geroepen voor personen die eerder een bijeenkomst hebben bijgewoond op het gebied van ‘Spreken met Impact’ of ‘Verbaal Meesterschap.’

 

Uiteraard mag je een gast meenemen, alleen betaalt hij of zij net als jij 99 euro (exclusief BTW).

De Spreker Pitstop kost € 99,-. Dit bedrag is exclusief BTW.

Nee de lunch is niet inclusief het tarief.  

Wel staat er beneden in het restaurant een lunchbuffet klaar mocht u trek hebben!!

Deze kosten zijn dan voor eigen rekening!

De tickets worden gereserveerd op datum.
Tot 1 maand voorafgaand aan de Spreker Pitstop kunt u eenmalig kosteloos omboeken naar een nieuwe datum.

Op alle tickets zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing,