Personal Pitstop

Je bent één klik verwijderd van een superkrachtig initiatief voor jouw persoonlijke groei: de Personal Pitstop. Eén simpel dagdeeltje puur voor jezelf; een cadeautje voor jezelf én je omgeving. Een check-up op alle elementen van ‘Remco’s schijf van vijf’ en jouw steuntje in de rug op jouw pad naar persoonlijk leiderschap. Een paar keer per jaar pure ik-tijd, waarin je hetgeen je al weet omzet in direct resultaat.

Speciaal voor al die tienduizenden die ooit door Remco zijn ‘geFOMPt’; de lezers van zijn boeken, de overlevenden van zijn 3,5 daagse De Essentie van Leiderschap en de vele slachtoffers van zijn lezingen en workshops - maar ook voor alle nieuwkomers - is er nu de Personal Pitstop.

Een simpel dagdeeltje pure ik-tijd

Inschrijven Personal Pitstop

zaterdag 8 oktober 2022 | WEEKENDEDITIE Mierlo (Hotel HUP) Deelnameprijs € 99,- (excl. BTW) Ja! Ik doe mee

woensdag 14 december 2022 | Mierlo (Hotel HUP) Deelnameprijs € 99,- (excl. BTW) Ja! Ik doe mee

Wat staat er op het programma?

Het middagprogramma

Het middagprogramma is een vier uur durende non stop FOMP, waarbij je actief werkt aan jouw mission statement, leefregels en 1-year-goals.

Als eerste frist Remco op ludieke wijze, met veel muziek, video en hilarisch grappen je kennis weer even op - of praat hij je bij in het geval je Remco-blanco bent. Daarna ga je in een klein groepje met andere deelnemers aan de gang. Een MasterMind voor één middag. Natuurlijk sluiten we alles af met Remco’s onmisbare LeiderSAP.

Tip: Zorg dat je jouw kwispelwoorden paraat hebt en oefen zeker even het ‘propjes-gooien’ (niets is zo leuk als iemand recht van achteren raken)!

13.00 uur - Ontvangst
13.30 uur - Start programma Remco
18.00 uur - Borrel
19:00 uur - Einde
Deelnameprijs € 99,- excl. BTW (€ 119,79 inclusief servicekosten en BTW).
Hierbij mag iedere betalende deelnemer tijdelijk een gast gratis meenemen.

Het ochtendprogramma (extraatje voor gevorderden)

Voordat de 'grote groep' beginners, nieuwkomers en half-op-weg kandidaten tijdens voor het middagprogramma aanschuiven, komt er een extra spreekuur met Remco. Lekker samen sparren over al het moois al wat IK-ologie en WIJ-vorming kunnen betekenen in jouw leven. Toegang enkel voor diegenen die al minimaal één pitstop achter hun naam hebben én hun hele missionmodel reeds 'in-the-pocket' hebben (mission statement, leefregels én 1YGoals). 

De toegangsprijs blijft gelijk en je mag natuurlijk de rest van de dag tot en met het LeiderSAP ook blijven.

08.30 uur - Ontvangst
09:00 uur - Start ochtendprogramma voor gevorderden
12.00 uur - Einde programma

Deelnemen aan het ochtendprogramma? Geef dit dan aan bij je inschrijving.

 

Jouw persoonlijke ONT-FOMPER,

 

Waarschuwing: niet geschikt voor: mietjes, zwakbegaafde inert-comateuze medewerkers, obstinate OR-leden en overgevoelige religieuze fanatiekelingen. Voor wie dan wel? Voor managers en medewerkers die de ambitie én de lef hebben om een verandering te realiseren in de manier waarop zij zichzelf of een team leiden.

Veel gestelde vragen

Kijk onder het kopje ‘programma’ voor de exacte start- en eindtijd van de training. Ben je wat eerder dan is dat geen probleem. Bij Hotel HUP in Mierlo drink je een kop koffie of verricht je wat werk met behulp van de razendsnelle Wifi.

De trainingen  vindt plaats bij:

Hotel HUP
Arkweg 3-17
5731PD MIERLO

Hier meld je je bij de receptie waarna je wordt doorverwezen naar de betreffende zaal.

HUP Mierlo biedt gratis parkeergelegenheid op eigen terrein.

Je bent zeker welkom, mits je je mission statement, leefregels en 1Year Goals geformuleerd hebt.

Nee, de ochtend is gratis voor gevorderden, mits je - zie hierboven - je mission statement, leefregels en 1Year Goals omschreven hebt.

Ja, graag zelfs!

Je mag tijdelijk één gratis gasten-ticket weggeven voor het middagprogramma.
Dit ticket boek je ook via Eventbrite. 

 

De Personal Pitstop kost € 119,79.
Dit bedrag is inclusief koffie/thee/water, de borrel (Remco’s befaamde leiderSAP), BTW en een gratis gasten-ticket voor het middagprogramma.

Ja, we adviseren wel minimaal 16+ en het is natuurlijk wel handig als iemand geïnteresseerd is in persoonlijke groei. De Personal Pitstop is het laagdrempeligste programma wat we hebben. Dé perfecte kennismaking met Remco Claassen en Persoonlijk Leiderschap!

Nee, de lunch is niet inclusief het tarief.

Wel staat er beneden in het restaurant een lunchbuffet klaar mocht u trek hebben!

Deze lunch is dan wel voor uw eigen rekening.

 

De tickets worden gereserveerd op datum.
Tot 1 maand voorafgaand aan de Personal Pitstop kunt u eenmalig kosteloos omboeken naar een nieuwe datum.

Op alle tickets zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.