Personal Pitstop

Dit is altijd al Remco's meest toegankelijke, meest scherp geprijsde en volgens de vele honderden deelnemers, de meest inspirerende en meest waardevolle middag op het gebied van persoonlijke ontwikkeling! Kom je ook?

Je bent één klik verwijderd van een superkrachtig initiatief voor jouw persoonlijke groei: de Personal Pitstop. Eén simpel dagdeeltje puur voor jezelf; een cadeautje voor jezelf én je omgeving. Een check-up op alle elementen van ‘Remco’s schijf van vijf’ en jouw steuntje in de rug op jouw pad naar persoonlijk leiderschap. Een paar keer per jaar pure ik-tijd, waarin je hetgeen je al weet omzet in direct resultaat.

Speciaal voor al die tienduizenden die ooit door Remco zijn ‘geFOMPt’; de lezers van zijn boeken, de overlevenden van zijn 3,5 daagse De Essentie van Leiderschap en de vele slachtoffers van zijn lezingen en workshops - maar ook voor alle nieuwkomers en de twijfelaars - is er de Personal Pitstop.

Een simpel dagdeeltje pure ik-tijd

Inschrijven Personal Pitstop

donderdag 12 september 2024 | Mierlo (Hotel HUP) | Deelnameprijs € 131,25 (incl. BTW) / € 108,47 (excl. BTW) Ja! Ik doe mee

donderdag 14 november 2024 | Mierlo (Hotel HUP) | Deelnameprijs € 131,25 (incl. BTW) / € 108,47 (excl. BTW) Ja! Ik doe mee

Wat staat er op het programma?

De Personal Pitstop is een vier uur durende non stop FOMP, waarbij je actief werkt aan jouw mission statement, leefregels en 1-year-goals.

Als eerste frist Remco op ludieke wijze, met veel muziek, video en hilarisch grappen je kennis weer even op - of praat hij je bij in het geval je Remco-blanco bent. Daarna ga je in een klein groepje met andere deelnemers aan de gang. Een MasterMind voor één middag. Natuurlijk sluiten we alles af met Remco’s onmisbare LeiderSAP.

Tip: Zorg dat je jouw kwispelwoorden paraat hebt en oefen zeker even het ‘propjes-gooien’ (niets is zo leuk als iemand recht van achteren raken)!

13.00 uur - Ontvangst
13.30 uur - Start programma Remco
18.00 uur - Borrel
19:00 uur - Einde
Deelnameprijs: € 108,47 excl. BTW (€ 131,25 inclusief servicekosten en BTW).

Jouw persoonlijke ONT-FOMPER,

 

Waarschuwing: niet geschikt voor: mietjes, zwakbegaafde inert-comateuze medewerkers, obstinate OR-leden en overgevoelige religieuze fanatiekelingen. Voor wie dan wel? Voor managers en medewerkers die de ambitie én de lef hebben om een verandering te realiseren in de manier waarop zij zichzelf of een team leiden.

Veel gestelde vragen

Kijk onder het kopje ‘Wat staat er op het programma?’ voor de exacte start- en eindtijd van de training. Ben je wat eerder dan is dat geen probleem. Bij Hotel HUP in Mierlo drink je een kop koffie of verricht je wat werk met behulp van de razendsnelle Wifi.

De meeste trainingen vinden plaats bij Hotel HUP, maar check je ticket of dit ook bij jouw training het geval is!

Hotel HUP
Arkweg 3-17
5731PD MIERLO

Hier meld je je bij de receptie waarna je wordt doorverwezen naar de betreffende zaal.

Zowel bij hotel HUP in Mierlo als bij Hotel Restaurant BAL in Echteld kan je gratis parkeren op eigen terrein.

De Personal Pitstop kost: € 131,25.
Dit bedrag is inclusief koffie/thee/water, de borrel (Remco’s befaamde leiderSAP) en servicekosten en BTW.

Ja, we adviseren wel minimaal 16+ en het is natuurlijk wel handig als iemand geïnteresseerd is in persoonlijke groei. De Personal Pitstop is het laagdrempeligste programma wat we hebben. Dé perfecte kennismaking met Remco Claassen en Persoonlijk Leiderschap!

Nee, de lunch is niet inclusief het tarief.

Wel is er op de locatie een goede lunch te koop, mocht je trek hebben!

De tickets worden gereserveerd op datum.
Tot 1 maand voorafgaand aan de Personal Pitstop kun je eenmalig kosteloos omboeken naar een andere datum. Het is altijd mogelijk om iemand anders in je plaats te laten komen (geef dit wel even door).

Op alle tickets zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.