Inhouse

Wanneer je de impact die Remco heeft lekker alleen voor je eigen organisatie wilt houden kan je hem natuurlijk ook privé inhuren.

Alle trainingen die Remco op de landelijke bühne geeft zijn tevens inhouse te boeken en zelfs tot maatwerk te vermaken.

Alle thema's binnen het groei spectrum kunnen door Remco worden gegeven. Het effect van zijn programma's zit namelijke niet zozeer in de inhoud maar puur in de vorm. Nodig hem uit en laat hem je mensen op een niet bedreigende manier leren ontdekken wat ‘ont’-wikkelen echt inhoudt. Geen typologie modellen, geen rollenspellen met camera’s, geen (pijnlijke) feedback-sessies, geen sensitivity-training en zeker niets zweverigs of kolenloperigs. Op basis van beproefde principes van internationale top-auteurs wordt op organisatie-, team-, relatie- en persoonlijk niveau gewerkt aan meer effectiviteit.

En er wordt bovendien nog veel gelachen ook!

“Remco heeft mijn ‘kleine wereld’, een stuk groter gemaakt!"

Peter Verdaasdonk, directeur Madurodam


Bekijk Remco in actie

De trainingen zijn interactief, vol humor en bevatten veel momenten van persoonlijke inzichten. Door middel van een uitgebalanceerde afwisseling van theorie, oefening, video, muziek en ruimte voor reflectie zijn de trainingsdagen uiterst effectief en bijzonder energiek. Zonder een hoog springgehalte worden lange, tot 12 uur durende sessies absoluut niet als belastend ervaren.


"Remco laat je zaaien, waardoor je zelf in de toekomst kunt oogsten."

Ido Verduin, directeur ATM, Avans Hogeschool

“Nog nooit zoveel concrete handvatten gehad om een echt effectief mens te zijn.”

Peter Kok, Account Director Ordina Public

In samenwerking met Denk Producties geeft Remco een aantal zeer succesvolle seminars en workshops waaronder "Verbaal meesterschap" en "De psychologie van het overtuigen" met Dr. Robert Cialdini. Al meer dan 15 jaar lang is Remco de best beoordeelde docent bij DenkProducties.

Bekijk de Denkproducties website

 

 

Synergy Dialoog

In samenwerking met Invitra is Remco Claassen een van de grondleggers van het ‘Synergy PRO’ programma. Een x-learning™ methode waarbij de medewerkers zelf de verantwoordelijkheid nemen voor het verbeteren van prestaties en persoonlijke groei. Door een verbindende dialoog ervaren medewerkers dat ze ertoe doen. Synergy PRO ondersteunt zowel medewerkers als leidinggevenden én het management. Het 'Synergy PRO' programma geeft dermate bizarre deelname- en borgingsresultaten dat het inmiddels wordt onderzocht door Prof. Tinka van Vuuren, dé expert in Nederland op het gebied van duurzame inzetbaarheid.

Meer over de Synergy Dialoog

Boekingen

Wil je meer weten over de trainingen van Remco of een boekingsaanvraag doen voor een inhouse programma? Neem dan contact op voor meer informatie.

Contact opnemen