Wie is Remco?

Remco is een uitzonderlijk energieke performer en trainer, het beste te beschrijven als een kruising tussen Stephen Covey en cabaretier Hans Teeuwen - met een gave voor humorrijke confrontatie. Hij is een rebelse coach en auteur van diverse bestsellers die zich richt op de (verdere) ontwikkeling van talent op het gebied van leiderschap en effectiviteit. Al jaren trekt Remco volle zalen en is in staat zijn publiek meer dan twaalf uur op het puntje van hun stoel te houden.

Best beoordeelde kenniskliko

Bij Focus Conferences en DenkProducties is hij al jaren op een rij de best beoordeelde trainer, mede door zijn markante stijl. Remco is een humorvolle, ietwat botte kenniskliko die de boel graag op scherp zet. Op een verrassende manier weet hij zijn publiek aan te zetten tot verandering. Remco laat zich graag inspireren door onder andere Marshall Goldsmith, Jordan Peterson, Daniel Kahneman, Antony Robbins, Dale Carnegie, Erik Scherder, Robert Cialdini en Stephen R. Covey.

 

‘Wie goed leiding wil geven aan anderen, moet eerst goed leiding kunnen geven aan zichzelf.’


Stukje geschiedenis

Na een oorspronkelijke start als ingenieur in de informaticabranche kwam Remco ‘bij toeval’ terecht in trainersland. Hij werd direct omarmd en zijn loopbaan nam een vlucht. Hij stond in het voorprogramma van internationale topsprekers als Stephen Covey, Tom Peters, Marshall Goldsmith en Robert Cialdini, waarmee hij zichzelf op de kaart zette. Inmiddels is Remco uitgegroeid tot één van de meest gevraagde sprekers op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en communicatie. Hij is auteur van de bestsellers ‘IK’, ‘WIJ’ en ‘Verbaal Meesterschap’. Stuk voor stuk boeken die bijzonder toegankelijk en humorvol zijn geschreven en die bovendien complexe materie op een zeer praktische wijze toepasbaar maken.

‘Wil je vlammen, dan moet je talent combineren met passie. Waar krijg je energie van?’ 

Hoofdthema’s

Remco Claassen heeft diverse indrukwekkende programma’s ontwikkeld die op een niet bedreigende manier deelnemers leert ontdekken wat ‘ont’-wikkelen echt inhoudt. De hoofdthema’s van zijn boeken, trainingen, workshops en lezingen zijn leiderschap en effectiviteit. Het gaat hierbij zowel om persoonlijk leiderschap als het leiding geven aan anderen. Deelnemers leren, zowel zakelijk als privé, wat er waarom moet gebeuren én hoe dat wanneer gaat lukken.

Absoluut niets nieuws

Zoals Remco zelf zegt: ‘Ik heb absoluut niets nieuws te vertellen. Ik verzamel al vijftien jaar het beste van het beste op het gebied van leiderschap, persoonlijke ontwikkeling en communicatie. Van psychologie tot reiki en van neurofysiologie tot boom knuffelen. De inhoud is niet nieuw, wel up to date en wetenschappelijk onderbouwd. Enkel de vorm is fors anders.’ Daarin schuilt precies het geheim van deze populaire managementgoeroe voor nuchter Nederland.

Remco laat altijd meer energie achter dan er al was!

Remco laat altijd meer energie achter dan er al was!

Meemaken?

Je bent één click verwijderd van een nieuw initiatief voor jouw persoonlijke groei: de Personal Pitstop. Eén simpel dagdeeltje puur voor jezelf; een cadeautje voor jezelf én je omgeving. Een check-up op alle elementen van Remco’s schijf van vijf en jouw steuntje in de rug op jouw pad naar persoonlijk leiderschap. Twee keer per jaar pure ‘ik’ tijd, waarin je hetgeen je al weet omzet in direct resultaat.

Personal Pitstop