Wie is Remco?

Remco Claassen is one of a kind. Door middel van gave humorrijke confrontaties is deze energieke en uitzonderlijke performer en trainer het beste te beschrijven als de perfecte combinatie tussen Stephen Covey en cabaretier Hans Teeuwen. Als coach en auteur van diverse bestellers is Remco dé master op het gebied van leiderschap, effectiviteit en ontwikkeling van talent. Met zijn rebelse manier van coachen weet hij keer op keer ieder publiek tot meer dan twaalf uur lang op het puntje van zijn stoel te houden.

Best beoordeelde kenniskliko van Nederland!

Binnen Focus Conferences en DenkProducties staat Remco al jaren op één! Door zijn markante, ietwat botte, maar bovenal humorvolle stijl weet deze best beoordeelde trainer keer op keer op een verrassende manier zijn publiek op scherp te zetten en aan te sporen tot verandering. Grote namen als Marshall Goldsmith, Jordan Peterson, Daniel Kahneman, Antony Robbins, Dale Carnegie, Erik Scherder, Robert Cialdini en Stephen R. Covey zijn hierbij zijn grootse inspirtatie bronnen.

 

Waar krijg jij energie van?

Waar ga jij van kwispelen! 


Een spreker werd geboren... 

De loopbaan van Remco is hét voorbeeld voor wat persoonlijk leiderschap en hard werken te weeg kan brengen.  Na een oorspronkelijke start als ingenieur in de informaticabranche kwam Remco ‘bij toeval’ terecht in trainersland. Het duurde niet lang voordat zijn loopbaan een flinke vlucht nam. Remco zette zichzelf écht op de kaart toen hij mocht spreken in voorprogamma’s van grote internationale topsprekers als Stephen Covey, Tom Peters, Marshall Goldsmith en Robert Cialdini. Inmiddels is Remco uitgegroeid tot één van de meest gevraagde sprekers op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en communicatie. De auteur van de bestsellers ‘IK’, ‘WIJ’ en ‘Verbaal Meesterschap’ weet als geen ander hoe hij op een bijzonder toegankelijk en humorvolle manier complexe materie op een zeer praktische wijze toepasbaar moet maken.

‘Wie goed leiding wil geven aan anderen, moet eerst goed leiding kunnen geven aan zichzelf!’

What's in it for you? 

Ben jij er klaar voor om op een niet bedreigende manier te leren wat ‘ont’-wikkelen nu echt inhoudt? Kom er door middel van Remco zijn boeken, trainingen, workshops en lezingen achter wat er waarom moet gebeuren én hoe dat wanneer gaat lukken. De hoofdfocus ligt hierbij zowel op persoonlijk leiderschap als het leiding geven aan anderen.  Ervaar de impact zowel zakelijk als privé!

 

 

 

Absoluut niets nieuws

In de woorden van Remco: ‘Ik heb absoluut niets nieuws te vertellen. Al vijftien jaar verzamel ik het beste van het beste op het gebied van leiderschap, persoonlijke ontwikkeling en communicatie. Van psychologie tot reiki en van neurofysiologie tot boom knuffelen. De inhoud is niet nieuw! Wel up to date en wetenschappelijk onderbouwd. Enkel de vorm is fors anders.’  Laat dit nu precies het geheim zijn achter de populariteit van dé managementgoeroe voor nuchter Nederland. 

Remco laat altijd meer energie achter dan er al was!

Remco laat altijd meer energie achter dan er al was!

Dit moet je meemaken! 

Let op: Je bent slechts een click verwijderd van een impactvolle stap richting jouw persoonlijke groei! 

Ben jij klaar voor het ultieme cadeautje voor jezelf en jouw omgeving? Twee keer per jaar pure ‘ik’ tijd, waarin je kennis leert omzetten in direct resultaat. 

Dit werkt echt! Tijdens de personal pitstop word je meegenomen in een check-up op alle elementen van Remco’s schijf van vijf en jouw steuntje in de rug op  jouw pad naar persoonlijke groei.

Personal Pitstop