Open Trainingen

Remco Claassen wordt door vele gezien als de beste en meest interactieve managementtrainer van Nederland. Zijn stijl is simpel en subliem. Zijn aanpak ontwapenend doch confronterend. Remco is zowel bot als speels. Hij weet op meesterlijke wijze wetenschappelijk onderbouwde theorieën op een verrassende en geheel eigen wijze te brengen. De hele dag zit je op het puntje van je stoel.

Remco heeft krachtige trainingen ontwikkeld die jou op een niet bedreigende manier leren ontdekken wat ‘ont’-wikkelen echt inhoudt. Geen typologie modellen, geen rollenspellen met camera’s, geen (pijnlijke) feedback-sessies, geen sensitivity-training en zeker niets zweverigs of kolenloperigs. Op basis van beproefde principes van internationale top-auteurs wordt op organisatie-, team-, relatie- en persoonlijk niveau gewerkt aan meer effectiviteit.

Je kan kiezen tussen 2 typen programma’s. Een Pitstop en een Masterclass. De Pitstops zijn precies dat wat het woord ook betekend: Lekker snel, razend effectief en hup weer onderweg! Ze zijn bij uitstek ook geschikt als een lekker fris herhalingsklasje wanneer je reeds door Remco bent getraind. Veel ex-cursisten komen met regelmaat op een van de Pitstops en brengen dan iemand mee die ze ook een stukje Remco gunnen. 

De Masterclasses zijn intensieve programma’s voor diegene die de smaak écht te pakken hebben. Wil je stevig doorpakken en vol investeren in jezelf dan zijn de Masterclasses de beste keuze voor jou! 

 

PITSTOP

De Pitstops van Remco zijn geboren uit pure frustratie. Remco kreeg honderden aanvragen voor persoonlijke begeleiding, waarop hij steevast ‘nee’ verkocht. ‘Sorry, ik doe geen coaching. Ik heb geen tijd. Ik kan eigenlijk niet zo goed luisteren. Eén op één is niet echt mijn ding.’ Zomaar wat argumenten van Remco - die hem niet lekker zaten. Zoals het Remco betaamt ging hij op zoek naar een manier om in te spelen op deze verzoeken - op een manier die bij hem past: Remco op het podium, publiek geboeid in een kring. De Pitstops zagen het levenslicht!

Een Pitstop is een Masterclass van een paar uur - puur voor jezelf. We staan stil bij jou en de dingen die je doet. Daarna ga je in een klein groepje met andere deelnemers aan de gang. Je kunt kiezen uit verschillende Pitstops:

 

TRAINING/MASTERCLASS

De Masterclasses zijn de programma’s die Remco in Nederland op de kaart hebben gezet. Met name ‘De Essentie van Leiderschap’ heeft ervoor gezorgd dat Remco in het voorprogramma is gekomen van Dr. Stephen R. Covey. Zijn optredens daar hebben uiteindelijk zijn landelijke doorbraak gegeven. Het succes van de Masterclasses komt bovenal door het effect van de programma’s. Vele cursisten beweren, vaak nog na vele jaren, dat Remco’s trainingen een keerpunt hebben betekend in hun (zakelijke) leven. Je kunt kiezen uit deze trainingen/masterclasses van Remco:

Waarschuwing: niet geschikt voor: mietjes, zwakbegaafde inert-comateuze medewerkers, obstinate OR-leden en overgevoelige religieuze fanatiekelingen. Voor wie dan wel? Voor managers en medewerkers die de ambitie én de lef hebben om een verandering te realiseren in de manier waarop zij zichzelf of een team leiden.

Kleine of grote groepen, als het nog ademt krijgt Remco er beweging in!

Kleine of grote groepen, als het nog ademt krijgt Remco ze in beweging!