Verbaal Meesterschap - Jubileumeditie

Remco Claassen
Uitgever: Remco Claassen Producties 
2e druk Jubileumeditie | 18e druk: 2022

Spreken met impact, live... én online!

Het ultieme handboek voor iedereen die gehoord wil worden!


Met ruim 60 nieuwe pagina's over de lessen uit 10 jaar Verbaal Meesterschap en de komst van online!

Heb je wel eens een moment waar je zou willen dat iemand anders dan jij, iets doet, iets laat of iets nooit meer vergeet?

Vele uren gaan verloren aan oeverloos en kansloos gezever.

Als we niet slapen, houden we ons bezig met communicatie. Dat luistert allemaal erg nauw. De ander snapt er namelijk al gauw niks van. Jij legt het toch duidelijk uit? Het is een kunst om goed te communiceren. Zonder verwijten, woede en ontploffingen. Goede communicatie vereist inzicht in jezelf en de ander. Wat is goede communicatie? Hoe bereik je wat je wilt? Hoe komt het dat bij de ene collega in slaap valt en bij de ander aan zijn lippen hangt?

In ‘Verbaal Meesterschap’ deelt Remco Claassen de beste technieken ter wereld met je. Hij verzamelde alle trucs en tips die verbale meesters gebruiken om te boeien, te verbinden en te beïnvloeden. Hij laat zien hoe je die gebruikt op kantoor, in het klaslokaal, thuis bij je partner & kinderen en op de bühne. In een les, vergadering, sales pitch, coachinggesprek of presentatie. Met een volle zaal of achter een camera!

LEES DIT BOEK EN ONTDEK WAT JE AL DIE JAREN HEBT GEMIST

Nu te bestellen!

"Remco weet je van de eerste tot de laatste minuut te boeien en te raken. Wat je opsteekt blijft je de rest van je leven bij!"
Jos Burgers

Lees ook de mooie reviews van Daniëlle de Jonge & Henk Jan Kamsteeg.

VOORMALIG NR. 1 & EVERGREEN BIJ MANAGEMENTBOEK.NL

Sprekers, trainers, vergadertijgers, vloggers, podcasters, opvoeders, verkopers, onderwijzers, coaches en alle overige bühne-broeders & zusters opgelet! Iedereen die wel eens iets wil zeggen, ongeacht hoe groot het aantal luisteraars ook is, live of online.

JE WILT DAT JE WOORDEN IMPACT HEBBEN!

Verbaal Meesterschap kan wel eens je belangrijkste toolkit zijn voor jouw digitaal succes als vlogger, podcast producent, Zoom tijger of online coach. Elke vorm van online presentie smeekt om technieken die de aandacht vasthouden en maken dat mensen iets gaan doen, laten of nooit meer vergeten.

In 'Verbaal Meesterschap' deelt Remco Claassen de beste technieken ter wereld met je. Hij verzamelde alle trucs en tips die verbale meesters gebruiken om te boeien, te verbinden en te beïnvloeden. Hij laat zien hoe je die gebruikt op kantoor, in het klaslokaal, thuis bij je partner & kinderen en op de bühne. In een les, vergadering, sales pitch, coaching gesprek of presentatie. Met een volle zaal of achter een camera!

"De Nederlandse Anthony Robbins, maar dan met meer humor!"
- Berthold Gunster

LEES DIT BOEK EN ONTDEK WAT JE AL DIE JAREN HEBT GEMIST!

Remco Claassen is een rebelse trainer die al ruim 25 jaar volle zalen trekt. Hij richt zich op leiderschap, persoonlijke ontwikkeling en communicatie en is auteur van de bestsellers IK en WIJ.

"Remco kan, wat niemand anders kan: je 12 uur lang boeien en met energie & doe-zin naar huis sturen!
- Hans Janssen - DenkProducties

"Nuchter Nederland is geen land voor managementgoeroes, maar in Remco Claassen hebben we er warempel een."
- Management Team

Nu te bestellen!

Verbaal-Meesterschap-Remco-Claassen-9789464372083