WIJ

Remco Claassen
Uitgever: Remco Claassen Producties
19e druk | Softcover


Bereik wat je wilt samen met de mensen om je heen

Het ultieme handboek voor soepel samenwerken en effectief leiderschap

Bestellen

Bestseller: Al meer dan 45.000 exemplaren verkocht!

'Succesvolle teams zijn geen toeval. Remco legt de kern bloot achter het WIJ-gevoel.' -Marc Lammers (voormalig bondscoach Nederlands dameshockeyteam)

'Remco's stap van IK naar is even simpel als subliem. Dit boek is no-nonsens, los van pretenties en staat boordevol rake tips!' -Roos Vonk (Hoogleraar psychologie en coach/trainer)

Je weet wat je wilt, maar... je bent er nog niet! Nu begint het spannende spel om het voor elkaar te krijgen. En ja, dan komt een breed scala van anderen in beeld: bestuurders, bazen, collega's, klanten, (schoon-)familie, vrienden, buren, je partner en kinderen. Al deze personen zijn spelers op jouw pad naar geluk en succes in je leven. 

Met WIJ in handen leer je slimmer met hen omgaan. Je wordt ingewijd in de psychologie van het gunnen. Zo vergroot je de kans om te bereiken wat je wilt, samen met de mensen om je heen. Pas het toe en vergroot zo je kansen op succes!

Leiderschapspecialist Remco Claassen geeft je op pragmatische en humoristische wijze inzichten en technieken om werkelijk voor elkaar te krijgen wat je wilt. Samen met anderen.
Hij schreef ook de bestseller IK.

Verkrijgbaar als e-book en softcover.

Bestellen

WIJ-Remco-Claassen-9789083227917