De Essentie van Leiderschap

 

De regie over je leven stevig in handen (met een dikke vette glimlach op je gezicht)

Je kent ze wel, van die succesvolle organisaties met effectieve teams of van die heerlijk langdurige relaties, waarin mensen hun eigen geluk nastreven en daar echt heel gelukkig van worden. Wat is hun geheim? In 3,5 dag met Remco vind jij het antwoord op deze vraag én leer je hoe ook jij het beste uit je eigen leven én uit de levens van anderen haalt.

 

Met een beetje hulp van de beste goeroes op aarde

De beste goeroes op aarde helpen. Hun inzichten kunnen jouw leven enorm verrijken en Remco leert je, met zijn meest intense en geroemde programma van Nederland, hoe!

Dit 3,5 daagse programma heeft achttien jaar op nummer één gestaan bij FOCUS Conferences; hét meest gerenommeerde trainings- en congresbureau van Nederland. Hiermee doet Remco niet onder voor ‘s werelds beste sprekers zoals Stephen R. Covey, Tom Peters, Marshall Goldsmith, Michael Porter, Simon Sinek, André Wierdsma, Matthieu Weggeman, Erik Scherder en Gabriël Anthonio. Beter nog; hun bewezen methodieken verwerkt hij in zijn programma om jou de regie weer stevig in handen te laten nemen.


Harten diep geraakt

Waarom dit programma zo retepopulair is? Door de impact die het heeft op de levens van haar bijna 7000 deelnemers. Keer op keer raakt Remco de gevoelige snaar en het hart van mens en organisatie. Ongelofelijk? We know! Gelukkig zijn er getuigen… Vraag dus gerust naar de vele referenties en laat je overtuigen door de ervaringen van anderen.

 

Happy all

MAAR… er zat een kanttekening aan deze training. Het was enkel toegankelijk voor de ‘happy few’ van zakelijk Nederland. Met een tarief van € 3.495,- was dit programma voor slechts enkelen binnen handbereik. De rest had dus PECH!


Maar hieraan komt vanaf nu een einde. Remco werd ziek van alle deelnemers die aan het eind van de training zeiden; “Dit MOET mijn partner / zoon / dochter / broer / zus / neef / nicht / vriend / buurman / buurvrouw ook meemaken! Alleen… die heeft niet zo’n zakelijk budget”. Dit heeft Remco doen besluiten het programma terug te trekken van het ‘grote landelijke podium’ en het nu onder eigen beheer, met een compleet ander tarief toegankelijk te maken voor IEDEREEN. Van één van de duurste programma’s van Nederland gaan we naar één van de meest toegankelijke trainingen van dit kaliber. Voor bijna de helft krijg je exact dezelfde intense training als voorheen.

Nu kan iedereen leren om zijn weg uit te stippelen, zijn koers vast te houden en externe impulsen het hoofd te bieden (hoe goed bedoeld dan ook). Je ontdekt wat je talenten, passies en diepste ‘ik’ werkelijk zijn. Bovendien leer je om anderen voor je karretje te spannen. Met als resultaat: méér succes en méér energie. De spiraal keert zich om!

‘Vind het mooiste op aarde: je eigen ik. En geloof mij, die is pretty unique.’

 

Dus vertel, wanneer gaan wij samen aan de slag?

 

 

Inschrijven De Essentie van Leiderschap

dinsdag 23 november 2021 | 3,5-daagse ‘De Essentie van Leiderschap’ 23 t/m 26 november 2021 € 1.850,- (excl. btw) Ja! Ik doe mee

dinsdag 7 december 2021 | 3,5-daagse ‘De Essentie van Leiderschap' 7 t/m 10 december 2021 € 1.850,- (excl. btw) Ja! Ik doe mee

Wat staat er op het programma?

Vooravond:
18.30 uur
De muzikale receptie
Teamkennis en alcohol
Workshop 'Leervermogen'


22.30 uur Bar

Eerste dag:
08.45 uur
Congruentie en Charisma(cht)
Hoe word ik een Manipu-helper?
De inspiratie van Stephen R. Covey


13.00 uur
Lunch
Mensen naar hun verantwoordelijkheid leiden
De (her)innering van KwaliTIJD


21.00 uur
Diner

Tweede dag:
08.45uur
Van inzicht naar uitzicht
Leiding geven en toch thuis het vlees snijden


13.00 uur
Lunch
Teameffectiviteit in oorlogstijd
Moed en consideratie


19.00 uur
Diner

Derde dag:
08.45 uur
Albert Einstein over leiderschap
Waarom luistert er niemand naar mij?


13.00 uur
Lunch
Coachen met klikvermogen
Hoe win ik anderen voor mijn standpunt
.......En nu komt het op mij aan


20.00 uur
Slot

 

Jouw Essentie trainer,

Waarschuwing: niet geschikt voor: mietjes, zwakbegaafde inert-comateuze medewerkers, obstinate OR-leden en overgevoelige religieuze fanatiekelingen. Voor wie dan wel? Voor managers en medewerkers die de ambitie én de lef hebben om een verandering te realiseren in de manier waarop zij zichzelf of een team leiden.

Veel gestelde vragen

Kijk onder het kopje ‘programma’ voor de exacte start- en eindtijd van de training. Ben je wat eerder dan is dat geen probleem. Bij Hotel HUP in Mierlo drink je een kop koffie of verricht je wat werk met behulp van de razendsnelle Wifi.

De trainingen  vindt plaats bij:

Hotel HUP
Arkweg 3-17
5731PD MIERLO

Hier meld je je bij de receptie waarna je wordt doorverwezen naar de betreffende zaal.

HUP Mierlo biedt gratis parkeergelegenheid op eigen terrein.

De 3,5 daagse training "De Essentie van Leiderschap" kost € 1.850,-. Dit bedrag is exclusief BTW.

Ja, de drie overnachtingen zijn inclusief het tarief.

In principe zit alles bij het tarief. Ontbijt, lunch, diner, overnachting). Alleen je persoonlijke kosten komen nog voor eigen rekening. BV je drankjes s'avonds aan de bar!

Ja, op dinsdag vanaf 18.30 uur staat er een broodjesbuffet met een soepje enz. boven bij de zaal klaar.

Ja zeker, er wordt een eenpersoonskamer voor je gereserveerd.

 

Fijn is het deze van tevoren door te geven aan Hotel HUP te Mierlo. Ons contactpersoon daar is Mevr. Patricia van Dijk.

Ook mag je deze aan mij...Sylvia van Remco Claassen Producties door geven op info@leadership.nl.

Het is een vol, mooi en compleet programma. Hou er rekening mee dat het lange dagen zijn.