Wie

Remco claassen:
POSITIEVE ENERGIE

ERVAREN PERFORMER

KENNISKLIKO BRAAF MÉT BALLEN

Remco Claassen is een rebelse spreker, trainer en auteur die zich richt op de (verdere) ontwikkeling van talent op het gebied van leiderschap en effectiviteit.
Na een oorspronkelijke start als ingenieur in de informatica branche kwam hij via sales management en personal development management ‘bij toeval’ terecht in trainersland.

Daarna kwam zijn loopbaan in een stroomversnelling. Onder andere zijn presentaties in het voorprogramma van internationale topsprekers als Stephen Covey, Tom Peters en Robert Cialdini hebben hem op de kaart gezet. Inmiddels is hij uitgegroeid tot een van de meest gevraagde sprekers op het gebied van leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. Hij is auteur van de best-sellers ‘IK’ en ‘WIJ’ die een doorbraak worden genoemd in menselijk meesterschap. Bij Focus Conferences en DenkProducties is hij al 6 jaar op rij best beoordeelde trainer. Remco is een humor volle, ietwat botte kenniskliko. Als performer is hij het best te beschrijven als een kruising tussen Dr. Stephen R. Covey en cabaretier Hans Teeuwen.

De hoofdthema’s van zijn boeken, trainingen, workshops en lezingen zijn LEIDERSCHAP en EFFECTIVITEIT. Het gaat hierbij zowel om persoonlijk leiderschap als het leiding geven aan anderen. Je leert, zowel zakelijk als privé, WAT er WAAROM moet gebeuren en HOE dat WANNEER gaat lukken!’.

Dit vertaalt zich in onderwerpen als:

  • Persoonlijke Effectiviteit / Team Effectiviteit
  • Introspectie ( wie ben ik, wat wil ik),
  • Verbaal Meesterschap / Spreken met Impact,
  • de ontwikkeling van Mission Statements (personal & corporate),
  • Leadership Development (processen en coaching).