Persoonlijke coaching

Kan je wel wat 1-op-1 begeleiding gebruiken?

Je bent niet de enige, het blijkt nog niet zo makkelijk om congruent op je eigen pad te blijven. Ook al heb je alle theorie in je zak, het gaat niet vanzelf.

Mijn coaches Remko & Brenda hebben allebei een behoorlijke dosis levenservaring én alle Remco-bagage in hun zak. Als je het dus hebt over APIE's, bananen, rode bloemkolen, FOMP-en & kwadrant-3-tjes, dan snappen ze meteen waar je het over hebt. 
Misschien heb je ze al leren kennen in de 3.5 daagse of één van mijn andere programma's?

Ze helpen je heel graag! 

Wanneer is dit iets voor jou?

Als je nog nooit iets van Remco gedaan hebt, dan raden we je wel aan om in ieder geval een Personal Pitstop te doen. Als je juist al helemaal bekend bent met de stof, dan is dit een uitgelezen kans om verder te gaan. 

Lijkt dit je interessant?

Laat dan hier je gegevens achter of stuur ons een mail we bellen je om even te kletsen en te kijken of we je inderdaad kunnen helpen.

‘Wie goed leiding wil geven aan anderen, moet eerst goed leiding kunnen geven aan zichzelf!’


Remko Boer & Brenda Rademakers

Als persoonlijk leiderschaps coach helpen we met het vormgeven van jouw Mission Model en de toepassing in de jouw dagelijks leven. De theorie is vaak simpel, maar niet persé makkelijk toe te passen. Met de juiste tools en acties wordt het het bepalen & behalen van korte & lange termijndoelen makkelijker én leuker. Ons uitgangspunt is dat je zowel zakelijk als privé lekker in je vel zit, je hebt immers maar één leven!

Remko Boer & Brenda Rademakers - Coaches Remco Claassen

What's in it for you? 

Ben jij toe aan een volgende stap, wat prikkelende vragen of een vinger op de zere plek? Dan is coaching zeer geschikt. Het draait ALLEEN om jou, niemand anders. Geen verborgen agenda's :-)

Persoonlijk leiderschap gaat over jou, maar doe je niet alleen. En dat is wat het zo interessant, maar ook lastig maakt. Ervaar de impact van coaching zowel zakelijk als privé!

Kennismaken? Laat je gegevens achter: 

 

We bellen je om even te kletsen en te kijken of we je inderdaad kunnen helpen.