Mission Model Coaching

"Wie goed leiding wil geven aan anderen, moet eerst goed leiding kunnen geven aan zichzelf!"

Je bent ge-FOMPT door de leukste (en beste) trainer van Nederland, Remco Claassen. Maar ook al heb je alle theorie op zak, het gaat niet vanzelf. Want ook na een Personal Pitstop of 3,5 daagse De Essentie van Leiderschap gaat het leven gewoon door en soms net niet precies zoals jij het wil. Alleen ben je je er nu éxtra van bewust.

Persoonlijk leiderschap gaat over jou, maar doe je niet alleen. En dat is wat het zo interessant, maar ook lastig maakt. Ervaar de impact van coaching zowel zakelijk als privé!

Wéét je het wel, maar doe je het nog niet?

Je bent niet de enige, het blijkt nog niet zo makkelijk om congruent op je eigen pad te blijven. Ook al heb je alle theorie in je zak, het gaat niet vanzelf.

​"Als je niet werkt aan een plan voor je eigen leven, word je onderdeel van andermans plannen."

Mijn leiderschaps coaches hebben een behoorlijke dosis levenservaring én alle Remco-bagage in hun zak. Als je het dus hebt over APIE's, bananen, rode bloemkolen, FOMP-en & kwadrant-3-tjes, dan snappen ze meteen waar je het over hebt. Misschien heb je ze al leren kennen in de 3.5 daagse of één van mijn andere programma's?

We kijken bij het kennismaken samen met jou wie de beste match is voor jou.

Wanneer is dit iets voor jou?

Als je nog nooit iets van Remco gedaan hebt, dan raden we je wel aan om in ieder geval een Personal Pitstop te doen. Als je juist al helemaal bekend bent met de stof, dan is dit een uitgelezen kans om verder te gaan. 

Lijkt dit je interessant?

Laat dan hier je gegevens achter of stuur ons een mail. We bellen je om kennis te maken en te kijken hoe we je kunnen helpen.

Individuele coaching - maatwerk - 100% focus op jou

Onze persoonlijk leiderschaps coaches helpen met het vormgeven van jouw Mission Model en de toepassing in jouw dagelijks leven. De theorie is vaak simpel, maar niet persé makkelijk toe te passen. Met de juiste tools en acties wordt het bepalen & behalen van korte & lange termijndoelen makkelijker én leuker. Ons uitgangspunt is dat je zowel zakelijk als privé lekker in je vel zit, je hebt immers maar één leven!

What's in it for you? 

Vind je het lastig om in je eentje al het geleerde in de praktijk te brengen, loop je vast of denk je juist dat er meer in zit? 

Samen met jou gaan we op zoek naar de dingen die het grootste verschil maken in jouw leven. Het draait dan ook ALLEEN om jou, niemand anders.

Kennismaken? Laat je gegevens achter: 

 

We bellen je om kennis te maken en te kijken hoe we je kunnen helpen.