Hoe

Remco Claassen heeft diverse indrukwekkende programma’s ontwikkeld die op een niet bedreigende manier haar deelnemers leert ontdekken wat ‘ont’-wikkelen echt inhoudt. Geen typologie modellen, geen rollenspellen met camera’s, geen (pijnlijke) feedback-sessies, geen sensitivity-training en zeker niets zweverigs of kolenloperigs. Op basis van beproefde principes van internationale top-auteurs wordt op organisatie-, team-, relatie- en persoonlijk niveau gewerkt aan meer effectiviteit.

De trainingen, workshops en lezingen zijn interactief, vol humor en bevatten veel momenten van persoonlijke inzichten. Door middel van een uitgebalanceerde afwisseling van theorie, oefening, video, muziek en ruimte voor contemplatie zijn de trainingsdagen uiterst effectief en bijzonder energiek. Zonder een hoog springgehalte worden zware dagen van gemiddeld 10 a 11 uren training niet als vermoeiend ervaren.

Methode

Al de programma’s zijn ontworpen met de krachtige triple-E trainingsmethode.
Dit betekent een vloeiende opeenvolging van:
Educatie: priemende presentaties van heldere theorieën. (multi-goeroe)
Entertainment: anekdotes, interacties, oefeningen, video’s en muziek.
Empowerment: diepgaand besef wat het getrainde betekent voor jouw leven.

Alles wordt stevig onderbouwd met de inzichten van vooraanstaande psychologen, sociologen en behavioristen. Het zijn plezierige, ervaringsgerichte programma’s met veel diepgang die op geen enkel moment zweverig of oppervlakkig worden.